Μύρισε Καλοκαιρινές Προσφορές!

Επαγγελματικά ρομπότ
Η iRobot είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των οικιακών ρομπότ. Έχει εισέλθει σε εκατομμύρια σπίτια ανά τον κόσμο, βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα πράγματα, τόσο μέσα, όσο κι έξω από το σπίτι.

iRobot 510 PackBot

Είναι σαφώς το πιο επιτυχημένο επαγγελματικό ρομπότ της iRobot, το οποίο χρησιμοποιείται σε πολλές ηπείρους και σε δεκάδες καταστάσεις κρίσεων. Το PackBot δείχνει τις ικανότητες και τη φιλοσοφία της μάρκας iRobot στην εντέλεια.

Ολόκληρο το άρθρο

iRobot SUGV

Ενώ το iRobot 510 PackBot χρησιμοποιείται από μηχανοκίνητες μονάδες λόγω του βάρους του και μεταφέρεται συχνά στο πίσω μέρος, το iRobot SUGV είναι το απόλυτο αντίθετο.

Ολόκληρο το άρθρο

iRobot Warrior 710

Ένα καθολικό ρομπότ που έχει κατασκευαστεί κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς και είναι επίσης ικανό να προσφέρει βοήθεια και αλλού. Καταστάσεις στις οποίες θα θελήσετε τη βοήθεια ενός ρομπότ εδάφους

Ολόκληρο το άρθρο

iRobot 110 FirstLook

Το μικρότερο στην οικογένεια επαγγελματικών ρομπότ iRobot, το 110 FirstLook, έλαβε ένα μάλλον περίεργο ψευδώνυμο - το ρομπότ που ρίχνεται. Το ρομπότ έχει μέγεθος μόλις 25,4 cm x 22,9 cm, αλλά το υψηλό επίπεδο αντοχής του σημαίνει ότι μπορείτε να το ρίξετε όπου χρειάζεται η εργασία του.

Ολόκληρο το άρθρο