Μύρισε Καλοκαιρινές Προσφορές!

vSLAM®

Η πλοήγηση vSLAM (ταυτόχρονος εντοπισμός και χαρτογράφηση) επιτρέπει στις ρομποτικές σκούπες να δημιουργούν χάρτες του χώρου και ταυτόχρονα να περιηγούνται χρησιμοποιώντας οπτικές πληροφορίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι ρομποτικές σκούπες μπορούν να σχεδιάζουν διαδρομές πιο αποτελεσματικά, να αποφεύγουν τα εμπόδια και να καθαρίζουν πιο αποτελεσματικά τα δωμάτια.

Αυτή η λειτουργία προσφέρεται από τα ακόλουθα μοντέλα:

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Πλοήγηση vSLAM® τελευταίας τεχνολογίας

Με την τεχνολογία PrecisionVision, η Roomba® επιτρέπει στο ρομπότ να ανιχνεύει αντικείμενα στο πάτωμα όπως παπούτσια, καλώδια, κάλτσες, περιττώματα σκύλου... Όταν τα συναντήσει για πρώτη φορά, το ρομπότ σας στέλνει μια φωτογραφία του αντικειμένου και εσείς αποφασίζετε αν θέλετε να το αποφύγει ή αν θέλετε να συνεχίσει το καθάρισμα. Θυμάται την επιλογή σας για τον επόμενο καθαρισμό και μετά γνωρίζει τί να αποφύγει και τί όχι. Με κάθε ενημέρωση, μαθαίνει και μεγαλώνει η λίστα των αντικειμένων που μπορεί να αναγνωρίσει.

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΙΟ

Μπαίνει κάτω από έπιπλα και σε δυσπρόσιτα μέρη

Χάρη στην πλοήγηση vSlam, το ρομπότ είναι επίσης σε θέση να προβλέπει τοίχους και έπιπλα, έτσι θα επιβραδύνει και θα οδεύσει προσεκτικά προς αυτά, ώστε να μην χάσει κανένα σημείο, αποφεύγοντας παράλληλα το γρατζούνισμα των επίπλων. Μπορεί ακόμη και να φτάσει σε μέρη όπου ένα ρομπότ με οποιοδήποτε άλλο είδος πλοήγησης, δεν θα μπορέσει.