Μύρισε Καλοκαιρινές Προσφορές!

Οι κορυφαίοι πωλητές μας
Γνωρίστε την οικογένεια iRobot®. Φροντίζουμε το σπίτι σας, μέσα και έξω.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΝΟΜΗ;

Τα προϊόντα iRobot πωλούνται μόνο μέσω του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων μας, από τους οποίους εγγυόμαστε μια σωστή προσέγγιση για τη διανομή των προϊόντων iRobot. Αγοράστε από κάποιον που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για εσάς, ακόμα κι αν προκύψει πρόβλημα.

Μπορούμε να εγγυηθούμε γι’ αυτήν την εγγύηση μόνο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων iRobot. Πάντα απαιτείται απόδειξη αγοράς για να βεβαιωθούμε. Εάν διαπιστώσουμε ότι δεν αγοράσατε το προϊόν iRobot από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, δυστυχώς δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε την εγγύηση.

Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε απολύτως ότι επιλέγετε έναν γνωστό, επαληθευμένο αντιπρόσωπο όταν αγοράζετε. Η υποεκτίμηση αυτού ενδέχεται να μην αποφέρει κέρδος στο μέλλον.

  • Επιλέγουμε τους εμπόρους μας με προσοχή. Πρέπει να υπάρχει συμμόρφωση με τα αυστηρά κριτήρια μας, όπως αξιοπιστία, αξιοσέβαστη προσέγγιση, σαφής σχέση ιδιοκτησίας και επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία. Όσοι πληρούν αυτά τα κριτήρια μπορούν να γίνουν εξουσιοδοτημένοι έμποροι iRobot.
  • Όλο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων μας βρίσκεται συνεχώς σε εκπαίδευση και έλεγχο. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για τΗΝ iRobot είναι ότι οι έμποροί μας μπορούν να σας παρέχουν εξυπηρέτηση 100%. Εάν αυτό δεν συμβεί, επικοινωνήστε μαζί μας. Αναζητήστε το λογότυπο εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου iRobot για να ελέγξετε τους αντιπροσώπους.
  • Εξασφαλισμένη 24-μηνη εγγύηση Τα προϊόντα που αγοράστηκαν από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων iRobot παρέχονται με 24μηνη εγγύηση.
  • 100 % εγγυημένη ποιότητα. Για προϊόντα που αγοράζονται από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους του iRobot, εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα είναι αυθεντικά iRobot και έχουν περάσει τον τελικό ποιοτικό έλεγχο.
  • Εγγυημένη ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών. Τα προϊόντα iRobot που αγοράστηκαν από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων iRobot διαθέτουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
  • Οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν προϊόντα στο δίκτυο καταστημάτων λιανικής.
  • Εγγυημένο κατάστημα χωρίς προβλήματα. Δεν υπάρχει ρίσκο αγοράζοντας τα προϊόντα μας. Εγγυόμαστε ότι όταν αγοράζετε από έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας, όλα θα πάνε ρολόι. Θα αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα για εσάς - το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε μόνο με υψηλής ποιότητας, αξιοσέβαστους συνεργάτες.