Καλωσορίστε την άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο!

Το iRobot OS δεν είναι μόνο γεμάτο με έξυπνες λειτουργίες, είναι επίσης προνοητικό. Προσφέρει περισσότερες εξατομικευμένες προτάσεις, λειτουργίες για κατοικίδια και φωνητικές εντολές¹ από οποιοδήποτε άλλο ρομπότ. Έτσι μπορείτε να εστιάσετε στις δραστηριότητες που πραγματικά έχουν αξία για σας.

Δείτε τα πιο έξυπνα ρομπότ μας

Λειτουργικό σύστημα IROBOT OS

Διασχίστε τη διαδρομή εμποδίων κάθε ορόφου.

Ελεγχόμενο από το λειτουργικό σύστημα iRobot, η Roomba® j7 αναγνωρίζει περισσότερα από 80 κοινά αντικείμενα². Όταν εντοπίζει πράγματα όπως καλώδια, κάλτσες, ακόμη και περιττώματα ζώων, τα αποφεύγει. Μόνο ένα πραγματικά έξυπνο οικιακό ρομπότ μπορεί να το κάνει αυτό.

Αγοράστε τη j7+ με τεχνολογία iRobot OS

Λειτουργικό σύστημα IROBOT OS

Καταλαβαίνει περισσότερες φωνητικές εντολές από οποιοδήποτε άλλο ρομπότ.

Συνδέστε το ρομπότ μέσω Wifi με συσκευές με δυνατότητα Alexa ή Google Assistant και χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές όπως "Alexa, πες στη Roomba να καθαρίσει κάτω από το τραπεζάκι του καφέ". Θα κάνουν αμέσως αυτό που ζητήσατε. (Και ορισμένες εντολές λειτουργούν ακόμη και με το Siri.)

Δείτε τις ρομποτικές σκούπες με τεχνολογία iRobot OS

Λειτουργικό σύστημα IROBOT OS

Προσφέρει προτάσεις καθαρισμού μόνο για εσάς.

Προσαρμόστε το καθάρισμα ώστε να ταιριάζει στο διαρκώς μεταβαλλόμενο πρόγραμμά σας χρησιμοποιώντας πιο εξατομικευμένες προτάσεις από οποιοδήποτε άλλο ρομπότ. Το iRobot OS μαθαίνει τις συνήθειές σας και κάνει συστάσεις που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας - όλα αυτά για να μπορείτε να επιστρέφετε σε ένα καθαρό σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να βλέπετε τον καθαρισμό.

Δείτε τη σφουγγαρίστρα m6 με το iRobot OS

Λειτουργικό σύστημα IROBOT OS

Νο1 στην αποφυγή περιττωμάτων

Η Roomba® j7 ελέγχεται από το iRobot OS. Έχει περισσότερες δυνατότητες για κατοικίδια από οποιοδήποτε άλλο ρομπότ. Εντοπίζει στερεά περιττώματα κατοικίδιων ζώων και τα αποφεύγει.Το εγγυόμαστε με την υπόσχεση P.O.O.P. σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Και αυτό σε όλους, σε όλο τον κόσμο.

Δείτε τα σετ ρομπότ με το iRobot OS

Λειτουργικό σύστημα IROBOT OS

Κατεβάστε την εφαρμογή iRobot HOME

Βελτιωμένοι χάρτες, δυνατότητα καθαρισμού συγκεκριμένων αντικειμένων, προσαρμοσμένα προγράμματα καθαρισμού, εποχιακές προτάσεις και διαισθητική ενσωμάτωση έξυπνου σπιτιού². Κάθε διάσταση της εφαρμογής iRobot Home έχει επανασχεδιαστεί για να σας δίνει τον μέγιστο έλεγχο στον καθαρισμό σας. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή

iRobot_OS_pager_footer

"Μόνο για τις ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες της σειράς Roomba® s, j, i7 και m και τις ρομποτικές σφουγγαρίστρες Braava®. ².Λειτουργεί με συσκευές Google Home και Alexa. Η Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com ή των θυγατρικών της. Η επωνυμία Google είναι εμπορικό σήμα της Google LLC."